úterý 2. června 2015

Jednoduše, rychle.

Ahoj Všichni!

Dneska jsem si pro Vás připravila pár tipů a produktů z kosmetiky, které jsou levné, běžně dostupné a které sama požívám. :)

Jako první začneme aplikátorem na make-up. Některým vyhovuje štětec, některým postačí prsty. Já preferuji a používám houbičku ↓. Používá se na mokro, a jednoduše se s ní pracuje. Nanesený make-up na se vlhké houbičce jemnými tahy nebo jinou vyhovující praktikou aplikuje na tvář. Běžně ji najdete ve Vaší drogerii. DM: cca 80,-




Přes aplikátor se dostaneme k makeupu. Makeupů je celá řada. Každá značka nemusí vyhovovat každému. Hlavní je správně si vybrat odstín, aby seděl barvě Vaší pleti. Taky si vybrat buď krycí, hydratující, zmatňující nebo jiný. Pro začátek by bylo možná lepší vyzkoušet levnější makeup v menším balení, a vyzkoušet ho, ne jen podle testeru, ale i na celodenní nošení. Na takový začátek je dobrý Astor BB cream Skin Match, je hydratační a nabízí 5 v 1. Cena cca 120,-


Pro zakrytí pupínků, nedokonalosti a začervenání, lze použít i korektor. V tekuté, nebo tuhé formě.


Aby všechno vydrželo, naneseme měkkým jemným štětcem pudr. Osobně používám Maybelline Affinimat. Cena cca: 115,-


Pro vykonturování obličeje používám Bronzer kuličky.


Ani výběr řasenky nemusí být jednoduchý. Jiný kartáček, jiné řasy. Tenčí kartáček řasy prodlužuje a tlustčí zase udělá efekt hustých řas. Tady jsou moje nejoblíbenější řasenky.


Pokud se bojíš nebo nechceš používat rtěnky, je tady dokonalá "náhražka". Baby Lips. Nyní jsou tyhle oblíbené balzámy dostupné v mnoha barvách a mnoha kolekcích. Perfektně nahradí odstín opravdové rtěnky.





Žádné komentáře:

Okomentovat